top of page
Logo 2021 final 2.png

Over ons

Financial Services Landgraaf is opgericht door Bianca Schuuring.

Na een HBO studie bedrijfseconomie deed zij ruime ervaring op in de financiële sector zoals belastingadvisering, administratieve dienstverlening en jaarverslaggeving.

Met deze brede ervaring in de financiële- en administratieve sector besloot zij in 2007 om haar eigen administratiekantoor op te richten.

Vanuit een kantoor aan huis wordt er een breed scala aan administratieve- en fiscale werkzaamheden verricht. Ook is het mogelijk om de werkzaamheden bij de klant te verrichten.

Onze werkwijze

Financial Services Landgraaf verzorgt uw complete boekhouding en beantwoordt uw financiële vragen tegen aantrekkelijke vaste tarieven.

Deze gunstige tarieven komen ook terug in de gebruikte administratieve software. Als administratief pakket is Snelstart gekozen.

 

Snelstart is gebruiksvriendelijk en compleet, heeft een zeer goede prijs- kwaliteit verhouding en is ook zonder administratieve opleiding te bedienen. Dit pakket biedt ook de mogelijkheid om een online boekhouding te voeren waardoor u de kosten nog beter in de hand kunt houden.

FSL richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf (MKB) en startende ondernemers. Particulieren zijn welkom voor de jaarlijkse belastingaangifte.

Kortom, bent u op zoek naar deskundigheid op het gebied van administratie, belastingen en financiële zaken, dan bent u bij Financial Services Landgraaf aan het juiste adres.

bottom of page